Licht-sculpturen
Dechaux Design by
Desiree Groot Koerkamp.

Vision licht-sculpturen en glasdesign een mooie match

2017 introduceerde Desirée Groot Koerkamp haar nieuwe VISION licht-objecten. De licht-objecten van Vision zijn geheel eigentijds en hebben een klassiek karakter met een moderne twist. De collectie bestaat voornamelijk uit koper met soms details van glas of andere materialen. Deze licht-objecten kunnen ook in opdracht gemaakt worden. Laat ons uw wensen weten en wij maken een passend en persoonlijk ontwerp voor u. 

Vision Pipes – Dechaux Design

Deze licht-objecten zijn unica ’s . Het koper is met hand gevlamd waardoor er prachtige natuurlijke kleurschakeringen ontstaan. De ‘PIPES’ zijn voorzien van kleur instelbare led verlichting met afstandsbediening om zo uw persoonlijke sfeer te bepalen.

  • Pipe ‘smal’

    Doorsnede 15 cm – hoog 130 cm

  • Pipe ‘Large’

    Doorsnede 20 cm – hoog 200 cm

  • Pipe ‘dubbelwandig’

    Doorsnede 20 cm – hoog 170 cm

Vison Forest – Dechaux Design

Deze licht-objecten worden gegoten met een legering van o.a. tin en koper in een unieke mal die bij ieder object verschild. Deze collectie bestaat uit verschillende modellen waarbij de basisvorm bestaat uit een schors-motief. Hieraan toegevoegd zijn elementen van glas, koper. Ook deze objecten zijn voorzien van ledverlichting.

Vision Nature – Dechaux Design

Mooie licht-objecten, met de hand gevormd, uit gebrand koper zijn echte unica’s. De buitenkant is gepatineerd waardoor het een mooie natuurlijke uitstraling heeft. De objecten zijn voorzien van led verlichting waarbij sommige modellen met een afstandsbediening kleur instelbaar zijn om zo uw persoonlijke sfeer te bepalen.

Vision ‘NATURE’ is er in diverse maten en modellen.

Vision vloerverlichting – Dechaux Design

Deze licht-objecten zijn unica ’s en bestaan uit verschillende materialen. De basis van deze verlichting is tropisch houd en deze is bewerkt met een metaal coating van oa.. koper, maar zilver en brons is ook mogelijk.

De lichtbron bestaat telkens uit een andere vorm van glas en daardoor ontstaat er steeds weer een verassend design. Alle objecten zijn voorzien van led verlichting. Deze objecten kunnen ook in opdracht voor u gemaakt worden.

Dechaux Glasdesign by Desiree Groot Koerkamp

Met onze 'Dechaux' techniek, een geheel nieuwe brandschilder-techniek, is het mogelijk gebrandschilderde glaspanelen te maken met heldere kleuren en geweldige transparantie. Dechaux Design past deze techniek toe in objecten, sieraden, portretten en (graf)monumenten. Panelen zijn ook goed toepasbaar in moderne architectuur.


Made by Dechaux Glasdesign by Desiree Groot Koerkamp. All rights Reserved.