Coffee Cups – Glasschilderijen

Coffee Cups – Glasschilderijen Dechaux Glasdesign by Desiree Groot Koerkamp.

Desiree Groot Koerkamp
Galerie Dechaux Glasdesign

Speciaal voor mannen

G O E D E M O R G E N, WAT TREK JE AAN?

Soms…….. willen mannen toch net even anders zijn, net even unieker. Met deze dassen wil ik je laten weten… They are ONE of A KIND, just like you!

Desiree Groot Koerkamp
Galerie Dechaux Glasdesign

Glasschilderij – New Balance

Mooie kleurige glasschilderij ‘New Balance”.
Formaat 80 cm (b) x 94 cm (h)

Deze bijzondere glaskunst is gemaakt door kunstenares Desiree Groot Koerkamp. De gebrandschilderde glaspanelen van Dechaux Glasdesign zijn breed toepasbaar, waaronder in de architectuur. Door de geweldige transparantie blijft u alle licht behouden. De panelen kunnen transparant of gedeeltelijk transparant gemaakt worden. Panelen kunnen uitgevoerd worden in gelaagd en/of gehard glas voor iedere toepassing.

U kunt meer gebrandschilderde glaspanelen zien in haar galerie Dechaux Glasdesign te Ootmarsum.

Cadeau idee – Kristal glasobjecten

Super leuk cadeau idee. Tsjechie Kristallen glasobjecten,
‘Mensen houden altijd van glas’.

Galerie Dechaux Glasdesign – Ootmarsum.

Aangepaste openingstijden Galerie Dechaux Glasdesign

Ik ontvang u graag op: 
Wo – vrij 11:00-14:30 uur
Zat – zon 13:00-17:00 uur.

U kunt altijd bellen voor afspraak! +31 (0)6 10 918 338

Heel graag tot ziens.

Desiree Groot Koerkamp
Galerie Dechaux Glasdesign

Kerst en Kunst Ootmarsum – FEELING HOPE

2020: Het Corona virus heeft ons de afgelopen maanden in z’n greep gehouden. Een bizarre en onzekere tijd. Heel langzaam aan lijkt alles weer een beetje normale vormen aan te nemen. Wij als organisatie van Kerst & Kunst Ootmarsum zijn vooralsnog voornemens om ons jaarlijkse evenement door te laten gaan. Dit zal zijn op zaterdag 12 en zondag 13 december a.s. Uiteraard laten we ons hierbij leiden door de regels en richtlijnen van de overheid en het RIVM. We zien u graag als bezoeker óf als deelnemer in het prachtige centrum van Ootmarsum.Voor meer info kijk op: www.kerstenkunst.nl

2012 – Jubileum glaskunstwerk bouwbedrijf Steggink

Glaskunstwerk gemaakt voor het 50 jarig jubileum voor bouwbedrijf Steggink te Reutum, aangeboden door het personeel. Het is gemaakt in de tijdlijn van vroeger naar nu, met het oude pand onder, via de abstracte vlekken, die staan voor de verschillende mensen en diciplines in het bedrijf.
Een foto van Eef Steggink, de oprichter naar het bedrijf naar het bedrijf van nu..Desiree Groot Koerkamp .Galerie Dechaux Glasdesign Grotestraat – Ootmarsum

Dechaux Glasdesign by Desiree Groot Koerkamp

Met onze 'Dechaux' techniek, een geheel nieuwe brandschilder-techniek, is het mogelijk gebrandschilderde glaspanelen te maken met heldere kleuren en geweldige transparantie. Dechaux Design past deze techniek toe in objecten, sieraden, portretten en (graf)monumenten. Panelen zijn ook goed toepasbaar in moderne architectuur.


Made by Dechaux Glasdesign by Desiree Groot Koerkamp. All rights Reserved.